Лидерът на ДПС - Ново начало Делян Пеевски обясни защо на

...
Лидерът на ДПС - Ново начало Делян Пеевски обясни защо на
Коментари Харесай

Пеевски смята Доган за страхливец, крил се зад гърба му години

Лидерът на " Движение за права и свободи - Ново начало " Делян Пеевски изясни за какво на предварителните парламентарни избори на 27 октомври няма да се изправи в пряк конфликт с почетния ръководител на Движението за права и свободи доктор Ахмед Доган.

" Ясно демонстрирах в кои региони ще бъда и първи записах листите си. Ако някой е имал смелостта, е трябвало да пристигна в моите региони. Както знаем, тези лица нямат храброст и толкоз доста години постоянно са се крили зад тила ми. Те са просто уплашени, избягаха плахо ", акцентира още един път Пеевски пред публицисти в Народното събрание за какво няма да се изправи в пряк конфликт с Доган на вота.

Председателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски позволява, че партията на пуделите може и да не е в идващия парламент. С израза " партията на пуделите " той засяга ПП-ДБ.

" Те са затиснати от всичките пачки и товари ще им е мъчно да се влачат с тези сакове ", разяснява Пеевски пред публицисти в Партийния дом по отношение на изказвания на някогашния министър председател и сегашен съпредседател на ПП-ДБ Кирил Петков в в ефира на Българска национална телевизия.

Според него изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов прикрива ПП-ДБ. Всички следствия бяха заметени под килима, посочи Пеевски и се закани, че няма да приказва с групировката на Кирил Петков по отношение на антикорупционно законодателство. " Те нямат право да приказват за антикорупционно законодателство и Министерство на вътрешните работи, тъй като са клиенти на избрани организации. Какво стана с " ала-балата " на изборите и по какъв начин се снимат кодовете на машините за гласоподаване ", пита Делян Пеевски, съгласно който прокуратурата не си прави работата.

Той отхвърли да разяснява " отцепниците " от Движение за права и свободи. " Няма никакво значение какво внасят тези отцепници, те към този момент не са от Движение за права и свободи, откакто са в листи от други партии. Джевдет Чакъров и хората към него не са от Движение за права и свободи ", безапелационен бе Пеевски. Той счита, че " отцепниците от Движение за права и свободи " са уплашени и отхвърли да дава отговор повече на " дребни деца, отгледани от него ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР